Taxibus Utrecht

Logo Taxibus Utrecht

Over ons

Over ons

Taxibus Utrecht is een bedrijf met gediplomeerde ervaren taxichauffeurs die voor u klaarstaan. Veilig, vertrouwd en vriendelijk vervoer vanaf elke woonplaats. Taxibus Utrecht heeft een werkgebied waar behalve Utrecht ook Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Woerden, Breukelen, Bunnik, de Bilt, Bilthoven, Maarssen en Houten onder vallen.

Uiteraard hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd. Zij spreken algemeen beschaafd Nederlands en daarnaast minimaal Engels, Duits of Frans. Verder beschikken zij allen over ruime rijervaring en een goede geografische kennis.

Onze taxi’s zijn van alle gemakken voorzien. Dit uit zich in comfortabele en goed jong onderhouden auto’s. We rijden tevens tegen scherpe prijzen en vaste ritten kunnen op rekening worden gereden. Heeft u geen Cash geen nood er is een pin apparaat in de taxi aanwezig door dat we een goede collegiale band hebben met andere taxi bedrijven uit de regio kunnen we ook grote groep vervoeren. Al bij al veilig uit een  veilig thuis.

Taxikeurmerk

Over TX certificatie

TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Een bedrijf met TX-Keur staat in voor vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer. De kwaliteit en veiligheid van een taxirit zijn de belangrijkste pijlers van TX-Keur De stichting TX-Keur biedt een volledig pakket aan eisen aan in de vorm van reglementen TX-Keur. Een taxiondernemer kan met dit keurmerk aantonen dat het bedrijf aan hoge kwaliteitseisen vereist is. De reglementen TX-Keur bevatten duidelijke richtlijnen welke de ondernemer die het TX-Keur wil halen moet voldoen. De belangen van reizigers, opdrachtgevers en taxi ondernemers zijn bij het TX-Keur in balans. Geacht is TX-Keur met recht het enige landelijke kwaliteitskeurmerk van de taxibranche.

Taxibus Utrecht verzorgt zeven dagen per week, 24 uur per dag uw taxivervoer. Maak kennis met onze service en boek uw volgende rit met Taxibus Utrecht.