Taxibus Utrecht

Logo Taxibus Utrecht

Taxivervoer van Utrecht naar Bunnik

Taxibus Utrecht rit van Utrecht naar Bunnik

Een taxiservice is een onmisbare dienst als je van een optimale vrijheid wilt genieten. Of je nu snel naar het ziekenhuis moet, op zoek bent naar betrouwbaar vervoer naar de luchthaven of zelf geen auto ter beschikking hebt voor een andere gelegenheid, dankzij een Taxi Utrecht kom je toch goed op je bestemming terecht.

De vraag is nu natuurlijk: waarom zou je op een Taxi Utrecht moeten vertrouwen als je taxibus of enkel vervoer nodig hebt? En waarom is een service in Utrecht zo de moeite waard, zowel voor privé- en vakantiedoeleinden als voor zakelijk vervoer, voor groepsvervoer of voor enkel vervoer? Voor een antwoord op deze en meer vragen, lees snel verder!

Wat doet Taxi Utrecht?

Met Taxibus Utrecht ben je zeker van een complete service die je vervoer op zich neemt. Hieronder een overzicht van enkele voorbeelden van de service die je kunt verwachten:

– Een complete Taxi Utrecht centraal service
– Spoedvervoer naar het ziekenhuis
– Overdracht van de ene plaats naar de andere
Taxibusje voor meerdere personen

Kortom, de service van Taxibus Utrecht is helemaal compleet, waardoor je nooit meer zorgen hoeft te hebben over vervoer in Utrecht en regio. Het takenpakket van Taxibus Utrecht is duidelijk, maar wat zijn nu precies de belangrijkste voordelen van een professionele service? Hieronder lees je meer!

De voordelen van Taxibus Utrecht

Met een betrouwbare taxidienst is vervoer geen enkele uitdaging of obstakel meer, zeker als je vertrouwt op een gespecialiseerde service in Utrecht. Hieronder de belangrijkste voordelen:

1. Altijd een professionele service

Ten eerste kan je zeker zijn van een taxiservice die elk vervoer professioneel aanpakt, en dat gebeurt op verschillende manieren. Onze chauffeurs zijn niet enkele gecertificeerd als taxichauffeur en beschikken dus over alle nodige kennis en ervaring om hun werk goed te doen. Ook kan je zeker zijn van een vriendelijke service, waardoor je taxirit in en rond Utrecht nog zoveel aangenamer wordt.

2. Interessante prijzen voor elk vervoer

Daarbij kan je bij Taxi Utrecht rekenen op een interessante, voordelige kostprijs bij elk vervoer. Het leven is duur, dus waarom zou je je blauw betalen aan een taxidienst om je op je bestemming te brengen? Of je nu naar de Jaarbeurs, City Skydive of Kart Fabrique wilt en er snel wilt geraken, het Kasteel de Haar wilt bezoeken maar geen auto hebt of wat cultuur wilt opsnuiven tijdens een bezoek aan de Werkspoor Kathedraal, het wordt zoveel gemakkelijker én goedkoper als je je laat vervoeren door een professionele taxidienst in Utrecht en regio.

 1. Snel op je bestemming aankomen

  Nog een belangrijk voordeel van een professionele taxidienst in Utrecht en omstreken? Je komt snel op je bestemming aan. Onze chauffeurs laten er immers geen gras over groeien en beseffen dat tijd geld is. Of je nu voor zakelijke doeleinden reist of op vakantie bent. Door de juiste routes te nemen en dankzij een vlotte, veilige manier van rijden ben je zeker dat je tijdig op je bestemming aan komt. Vooral als je bijvoorbeeld een vliegtuig moet halen en een taxi Utrecht Centraal of een Schiphol taxi nodig hebt, of dringend naar een bedrijfsevenement of vergadering moet, is dat erg belangrijk!

  4. Een uitstekende kennis van de stad Utrecht

  Een taxidienst in Utrecht zou niet compleet zijn zonder alle nodige kennis van de stad zelf, en de omliggende dorpen en gemeenten. onze taxichauffeurs kennen Utrecht als hun eigen broekzak en weten dus hoogstwaarschijnlijk al vanbuiten hoe ze op je bestemming moeten geraken. Dit brengt ook met zich mee dat je zeker bent van de snelste, veiligste én kortste routes. En dat scheelt dan weer een hoop tijd. Ten slotte moet je je dankzij deze uitgebreide kennis van zones chauffeurs geen zorgen maken over een verkeerde afslag of omleidingen, want zelfs daar houdt een professionele taxidienst rekening mee!

  5. Meer comfort tijdens je taxirit

  Hoewel een taxidienst in Utrecht vooral in de stad zelf, en de omliggende regio, actief is, is comfort toch nog altijd belangrijk. Zelfs als je taxirit niet zo lang is, wil je op je gemak zijn als je vervoerd wordt, zowel bij enkel- als groepsvervoer met een taxibus. Doordat onze taxidienst enkel voertuigen gebruikt die het best mogelijke comfort bieden, kan je helemaal ontspannen. Dat is belangrijk als je voor zakelijke doeleinden reist, maar natuurlijk ook als je op vakantie gaat en een Schiphol taxi nodig hebt. De combinatie van comfortabele voertuigen, een verantwoorde en veilige manier van rijden en een persoonlijke service dragen allemaal bij aan een unieke taxi-ervaring!

Ontdek Utrecht en omliggende gemeenten, dankzij een complete taxidienst!

Met een taxidienst is van de ene plek op de andere geraken zoveel gemakkelijker, dat is duidelijk. Een taxiservice in Utrecht weet echter nog beter hoe je op specifieke locaties in de stad en omliggende gemeentes moet geraken, waardoor je van nog meer comfort geniet. Utrecht is een bruisende stad, zowel voor jong als voor oud, en heeft heel wat te bieden op het vlak van cultuur, natuur en meer. Zo kan je een bezoek brengen aan de Jaarbeurs, waar elk jaar duizenden mensen van over heel Nederland naartoe komen. Voor voetbalfans is FC Utrecht dan weer een échte trekpleister, maar je vindt ook tal van geschiedkundige bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen. Denk maar aan de Dom, een sterk staaltje architectuur, en de Oudegracht.

Veel mensen maken gebruik van groepsvervoer met een taxibusje om gemakkelijk en zonder zorgen van de ene bezienswaardigheid naar de andere te geraken. Als je van het buitenland komt en Utrecht wilt bezoeken, dan is een Schiphol taxi of een taxi Utrecht centraal dan weer een goede oplossing. Hoe dan ook vind je bij een taxi Utrecht de oplossing voor jouw situatie!

Reizen in groep: het kan, dankzij groepsvervoer met een taxibusje!

Een taxibusje is een onmisbaar voertuig als je groepsvervoer nodig hebt, en dat kan in verschillende situaties voorkomen. Zoek je een Taxi Utrecht om snel op Schiphol aan te komen, maar beschik je niet over voldoende voertuigen om het efficiënt te doen? Dan is groepsvervoer met een Schiphol taxi of een taxibusje ideaal. Dankzij een taxibusje of een Uber taxi ben je zeker dat je zelfs met een grotere groep mensen veilig op je bestemming aankomt.

Daarbij is een taxibus voor je rit naar de luchthaven ook interessant omdat je zelfs bij groepsvervoer zeker bent van een persoonlijke aanpak en al het nodige comfort in je taxibus. Een Schiphol taxi zorgt ervoor dat je je vakantie of zakelijke reis meteen goed kunt inzetten dankzij comfortabele voertuigen, een vlotte manier van rijden en meer.

Ten slotte is ook een Taxi Utrecht centraal een oplossing als je van een professionele taxibus gebruik maakt voor groepsvervoer. Veel mensen hebben een taxi Utrecht centraal nodig voor internationale reizen, zowel op zakelijk als recreatief vlak. Een Taxi Utrecht Centraal maakt dat mogelijk!

Nog meer voordelen van een Taxi Utrecht bij een professionele service

Of je nu kiest voor groepsvervoer met een Schiphol taxi, een taxibusje nodig hebt voor korte afstanden of een enkele, luxe taxi Utrecht Centraal nodig hebt, je geniet van een complete service die je rit zoveel aangenamer en veiliger maakt.

Daarnaast krijg je ook nog enkele andere interessante voordelen een Taxi Utrecht. Zo kan je zelfs een hotel laten boeken door een van onze chauffeurs, waardoor je zelfs niet meer met je verblijf bezig hoeft te zijn. Als je bijvoorbeeld ’s avonds laat toekomt met het vliegtuig en een Schiphol taxi belt, maar het te laat is om naar huis te gaan, dan vind je zo snel een hotel in de buurt.

Ten slotte kan je bij het gebruik van een taxibus of een enkele taxi Utrecht op voorhand te taxi kosten berekenen. Taxi kosten berekenen biedt natuurlijk als voordeel dat je een duidelijk zicht hebt op de prijs nog voor je een Taxi Utrecht belt. Daarbij geeft taxi kosten berekenen je ook de mogelijkheid om een vast budget opzij te zetten, wat dan weer handig kan zijn als je op vakantie gaat met het gezin, bijvoorbeeld in een taxibusje.

Houd er wel rekening mee dat de prijs voor een taxibus doorgaans hoger zal liggen dan voor vervoer met een enkele taxi Utrecht, dus dat je daar ook best extra geld voor vrijhoudt. Als je beseft welke meerwaarde je krijgt tijdens je rit naar, rond en in Utrecht met een Schiphol taxi of een taxi Utrecht centraal of taxibus tijdens een dagje uit met je vrienden, dan is dat die investering natuurlijk meer dan waard!

Fixed price, no surprise! Wanneer je een taxi bij Taxi Utrecht bestelt, krijg je altijd een vaste prijs vooraf. Dat betekent 100% zekerheid over het tarief voor je taxivervoer. Dat wil zeggen dat wij nooit verborgen toeslagen in rekening brengen voor bijvoorbeeld bagage of spoedboekingen.

Met behulp van het bestelformulier op deze website bereken je de kosten voor je taxirit binnen een minuut. Ook als je telefonisch of via WhatsApp bestelt, krijg je vooraf zekerheid over de totale taxikosten. En, niet geheel onbelangrijk, wij werken met scherpe tarieven en hoge kortingen ten opzichte van de meterprijs. Een goedkope taxi bestel je daarom bij Taxi Utrecht!

Heb je speciale wensen of vragen, ben je op zoek naar rolstoelvervoer of wil je voor de zaak op rekening rijden? Neem dan gerust contact op met onze centrale of vul het online contactformulier in en je krijgt snel een reactie van ons!

Taxibus Utrecht bestellen

Luxe vervoer naar Schiphol

Taxibus Utrecht heeft dan ook de beschikking over diverse luxe auto’s welke geschikt zijn voor directie of zakelijk vervoer. Zo reist u altijd in stijl en comfort naar Schiphol Amsterdam. Schiphol is een druk bezochte luchthaven in Amsterdam. Niet alleen op het vliegveld zelf, maar ook het verkeer rondom het vliegveld is vaak druk en chaotisch. Niet echt iets waar u voor uw vakantie op zit te wachten dus. Daarnaast kan het parkeren van uw eigen voertuig behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Ook de kosten voor het stallen van uw voertuig kunnen enorm oplopen. In dat geval staat Taxibus Utrecht graag voor u klaar. We brengen u voor een vast en voordelig tarief vanuit provincie Utrecht naar Schiphol. U hoeft u op deze manier geen zorgen meer te maken over het parkeren van uw auto, of het betalen van parkeerkosten. Daarnaast zetten onze ervaren chauffeurs u voor de ingang van de vertrekhal af. En natuurlijk helpen ze u met het uitladen van uw vakantie. Zo begint u zo ontspannen mogelijk aan uw verre reis, stedentrip of wintersportvakantie.

Bij ons op het juiste adres voor taxi's richting Bunnik

Ervaren en Betrouwbare Taxi Utrecht Service

Bij Taxi Utrecht ben je verzekerd van betrouwbaar taxivervoer in Utrecht en omgeving. Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs die je veilig en comfortabel naar je bestemming brengen. Of je nu behoefte hebt aan een rit naar de luchthaven, zakelijk vervoer, directievervoer of gewoon een ritje door de stad, wij staan 24/7 voor je klaar.

We weten we hoe belangrijk maatwerk taxi vervoer is. Onze services brengen je veilig, comfortabel en goedkoper naar elke gewenste bestemming. Het team van Taxi Utrecht bestaat uit chauffeurs met veel ervaring. Ons luxe wagenpark maakt diverse taxiritten mogelijk. Zoals economie, standaard of business taxivervoer. Ook voor zakelijk of directievervoer staat ons team voor je klaar.

Jouw vervoer is onze grootste zorg. Onze taxidiensten zijn dan ook méér dan alleen vervoer. De ervaren chauffeurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Bijvoorbeeld wanneer je zakelijk vervoer, personenvervoer of directievervoer nodig hebt in Utrecht. Bij Taxi Utrecht reserveer je eenvoudig een gewenste taxirit!

 

Een taxiservice is een onmisbare dienst als je van een optimale vrijheid wilt genieten. Of je nu snel naar het ziekenhuis moet, op zoek bent naar betrouwbaar vervoer naar de luchthaven of zelf geen auto ter beschikking hebt voor een andere gelegenheid, dankzij een Taxi Utrecht kom je toch goed op je bestemming terecht.

De vraag is nu natuurlijk: waarom zou je op een Taxi Utrecht moeten vertrouwen als je taxibus of enkel vervoer nodig hebt? En waarom is een service in Utrecht zo de moeite waard, zowel voor privé- en vakantiedoeleinden als voor zakelijk vervoer, voor groepsvervoer of voor enkel vervoer? Voor een antwoord op deze en meer vragen, lees snel verder!

Betrouwbaar 24/7 Luchthavenvervoer van en naar Utrecht

Heb je betrouwbaar, 24/7 luchthavenvervoer nodig van en naar een van de Nederlandse luchthavens? Dan staat Taxi Utrecht voor je klaar. Onze luchthaventransfers vormen het perfecte begin van een zorgeloze vakantie of een ontspannen zakenreis. Taxi Utrecht is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor luchthavenvervoer. Je kunt eenvoudig online boeken, en onze professionele taxichauffeurs komen stipt op jouw locatie aan. We garanderen dat je tijdig op Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport arriveert.

Ons wagenpark is voorzien van modern materieel, wat betekent dat je altijd kunt rekenen op een veilige reis en de meest efficiënte route. Je betaalt altijd een vast laag tarief voor een taxi van en naar de luchthaven. Dankzij ons gevarieerde wagenpark bieden we voordelige taxiritten voor zowel individuele reizigers als grote groepen. Of je nu van Utrecht naar Schiphol, Eindhoven of Rotterdam wilt reizen, we verzorgen ook taxivervoer van en naar de luchthavens van Brussel en Düsseldorf.

Begin je reis met vertrouwen en comfort. Boek je luchthavenvervoer bij Taxi Utrecht en geniet van een ontspannen en tijdige aankomst op je bestemming.

Vaste en lage tarieven voor taxivervoer

Als het om tarieven gaat, wilt je natuurlijk van tevoren weten waar je aan toe bent. Dit geldt ook voor transfers van en naar Schiphol of andere luchthavens. Zo ben je zeker van een comfortabele en veilige taxirit. Boek je een taxi langer van tevoren? Dan profiteer je van onze vroeg boekkorting.

Wat doet Taxi Utrecht?

Met Taxi Utrecht ben je zeker van een complete service die je vervoer op zich neemt. Hieronder een overzicht van enkele voorbeelden van de service die je kunt verwachten:

– Een complete Taxi Utrecht centraal service
– Spoedvervoer naar het ziekenhuis
– Overdracht van de ene plaats naar de andere
Taxibusje voor meerdere personen

Kortom, de service van Taxi Utrecht is helemaal compleet, waardoor je nooit meer zorgen hoeft te hebben over vervoer in Utrecht en regio. Het takenpakket van Taxi Utrecht is duidelijk, maar wat zijn nu precies de belangrijkste voordelen van een professionele service? Hieronder lees je meer!

De voordelen van Taxi Utrecht

Met een betrouwbare taxidienst is vervoer geen enkele uitdaging of obstakel meer, zeker als je vertrouwt op een gespecialiseerde service in Utrecht. Hieronder de belangrijkste voordelen:

1. Altijd een professionele service

Ten eerste kan je zeker zijn van een taxiservice die elk vervoer professioneel aanpakt, en dat gebeurt op verschillende manieren. Onze chauffeurs zijn niet enkele gecertificeerd als taxichauffeur en beschikken dus over alle nodige kennis en ervaring om hun werk goed te doen. Ook kan je zeker zijn van een vriendelijke service, waardoor je taxirit in en rond Utrecht nog zoveel aangenamer wordt.

2. Interessante prijzen voor elk vervoer

Daarbij kan je bij Taxi Utrecht rekenen op een interessante, voordelige kostprijs bij elk vervoer. Het leven is duur, dus waarom zou je je blauw betalen aan een taxidienst om je op je bestemming te brengen? Of je nu naar de Jaarbeurs, City Skydive of Kart Fabrique wilt en er snel wilt geraken, het Kasteel de Haar wilt bezoeken maar geen auto hebt of wat cultuur wilt opsnuiven tijdens een bezoek aan de Werkspoor Kathedraal, het wordt zoveel gemakkelijker én goedkoper als je je laat vervoeren door een professionele taxidienst in Utrecht en regio.

 

 1. Snel op je bestemming aankomen

  Nog een belangrijk voordeel van een professionele taxidienst in Utrecht en omstreken? Je komt snel op je bestemming aan. Onze chauffeurs laten er immers geen gras over groeien en beseffen dat tijd geld is. Of je nu voor zakelijke doeleinden reist of op vakantie bent. Door de juiste routes te nemen en dankzij een vlotte, veilige manier van rijden ben je zeker dat je tijdig op je bestemming aan komt. Vooral als je bijvoorbeeld een vliegtuig moet halen en een taxi Utrecht Centraal of een Schiphol taxi nodig hebt, of dringend naar een bedrijfsevenement of vergadering moet, is dat erg belangrijk!

  4. Een uitstekende kennis van de stad Utrecht

  Een taxidienst in Utrecht zou niet compleet zijn zonder alle nodige kennis van de stad zelf, en de omliggende dorpen en gemeenten. onze taxichauffeurs kennen Utrecht als hun eigen broekzak en weten dus hoogstwaarschijnlijk al vanbuiten hoe ze op je bestemming moeten geraken. Dit brengt ook met zich mee dat je zeker bent van de snelste, veiligste én kortste routes. En dat scheelt dan weer een hoop tijd. Ten slotte moet je je dankzij deze uitgebreide kennis van zones chauffeurs geen zorgen maken over een verkeerde afslag of omleidingen, want zelfs daar houdt een professionele taxidienst rekening mee!

  5. Meer comfort tijdens je taxirit

  Hoewel een taxidienst in Utrecht vooral in de stad zelf, en de omliggende regio, actief is, is comfort toch nog altijd belangrijk. Zelfs als je taxirit niet zo lang is, wil je op je gemak zijn als je vervoerd wordt, zowel bij enkel- als groepsvervoer met een taxibus. Doordat onze taxidienst enkel voertuigen gebruikt die het best mogelijke comfort bieden, kan je helemaal ontspannen. Dat is belangrijk als je voor zakelijke doeleinden reist, maar natuurlijk ook als je op vakantie gaat en een Schiphol taxi nodig hebt. De combinatie van comfortabele voertuigen, een verantwoorde en veilige manier van rijden en een persoonlijke service dragen allemaal bij aan een unieke taxi-ervaring!

Ontdek Utrecht en omliggende gemeenten, dankzij een complete taxidienst!Met een taxidienst is van de ene plek op de andere geraken zoveel gemakkelijker, dat is duidelijk. Een taxiservice in Utrecht weet echter nog beter hoe je op specifieke locaties in de stad en omliggende gemeentes moet geraken, waardoor je van nog meer comfort geniet. Utrecht is een bruisende stad, zowel voor jong als voor oud, en heeft heel wat te bieden op het vlak van cultuur, natuur en meer. Zo kan je een bezoek brengen aan de Jaarbeurs, waar elk jaar duizenden mensen van over heel Nederland naartoe komen. Voor voetbalfans is FC Utrecht dan weer een échte trekpleister, maar je vindt ook tal van geschiedkundige bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen. Denk maar aan de Dom, een sterk staaltje architectuur, en de Oudegracht.

Veel mensen maken gebruik van groepsvervoer met een taxibusje om gemakkelijk en zonder zorgen van de ene bezienswaardigheid naar de andere te geraken. Als je van het buitenland komt en Utrecht wilt bezoeken, dan is een Schiphol taxi of een taxi Utrecht centraal dan weer een goede oplossing. Hoe dan ook vind je bij een taxi Utrecht de oplossing voor jouw situatie!

Reizen in groep: het kan, dankzij groepsvervoer met een taxibusje!Een taxibusje is een onmisbaar voertuig als je groepsvervoer nodig hebt, en dat kan in verschillende situaties voorkomen. Zoek je een Taxi Utrecht om snel op Schiphol aan te komen, maar beschik je niet over voldoende voertuigen om het efficiënt te doen? Dan is groepsvervoer met een Schiphol taxi of een taxibusje ideaal. Dankzij een taxibusje of een Uber taxi ben je zeker dat je zelfs met een grotere groep mensen veilig op je bestemming aankomt.

Daarbij is een taxibus voor je rit naar de luchthaven ook interessant omdat je zelfs bij groepsvervoer zeker bent van een persoonlijke aanpak en al het nodige comfort in je taxibus. Een Schiphol taxi zorgt ervoor dat je je vakantie of zakelijke reis meteen goed kunt inzetten dankzij comfortabele voertuigen, een vlotte manier van rijden en meer.

Ten slotte is ook een Taxi Utrecht centraal een oplossing als je van een professionele taxibus gebruik maakt voor groepsvervoer. Veel mensen hebben een taxi Utrecht centraal nodig voor internationale reizen, zowel op zakelijk als recreatief vlak. Een Taxi Utrecht Centraal maakt dat mogelijk!

Nog meer voordelen van een Taxi Utrecht bij een professionele serviceOf je nu kiest voor groepsvervoer met een Schiphol taxi, een taxibusje nodig hebt voor korte afstanden of een enkele, luxe taxi Utrecht Centraal nodig hebt, je geniet van een complete service die je rit zoveel aangenamer en veiliger maakt.

Daarnaast krijg je ook nog enkele andere interessante voordelen een Taxi Utrecht. Zo kan je zelfs een hotel laten boeken door een van onze chauffeurs, waardoor je zelfs niet meer met je verblijf bezig hoeft te zijn. Als je bijvoorbeeld ’s avonds laat toekomt met het vliegtuig en een Schiphol taxi belt, maar het te laat is om naar huis te gaan, dan vind je zo snel een hotel in de buurt.

Ten slotte kan je bij het gebruik van een taxibus of een enkele taxi Utrecht op voorhand te taxi kosten berekenen. Taxi kosten berekenen biedt natuurlijk als voordeel dat je een duidelijk zicht hebt op de prijs nog voor je een Taxi Utrecht belt. Daarbij geeft taxi kosten berekenen je ook de mogelijkheid om een vast budget opzij te zetten, wat dan weer handig kan zijn als je op vakantie gaat met het gezin, bijvoorbeeld in een taxibusje.

Houd er wel rekening mee dat de prijs voor een taxibus doorgaans hoger zal liggen dan voor vervoer met een enkele taxi Utrecht, dus dat je daar ook best extra geld voor vrijhoudt. Als je beseft welke meerwaarde je krijgt tijdens je rit naar, rond en in Utrecht met een Schiphol taxi of een taxi Utrecht centraal of taxibus tijdens een dagje uit met je vrienden, dan is dat die investering natuurlijk meer dan waard!

 

Waar staan de taxi bij Utrecht Centraal?
 
De taxistandplaatsen vindt u op de volgende plekken: Jaarbeursplein. Croeselaan (Beatrixtheater) Stationsplein centrumzijde.

Wat moet ik doen als ik mijn chauffeur niet kan vinden?

Het is erg onwaarschijnlijk dat dit gebeurt, maar maak je het toch mee? Bel of WhatsApp ons dan op 030 2072725. Dan zorgen wij ervoor dat je alsnog z.s.m. kunt instappen.

 

Betalingen kunnen worden gedaan met contant geld, pinnen en creditcard, waaronder Visa, Mastercard, American Express.

 

Het is niet verplicht jouw taxirit vooraf te reserveren, maar wij raden je aan dit wel te doen om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Vooral bij vervoer van grotere groepen. Reserveren kan door te bellen of WhatsApp naar 030 2072725 of het formulier op onze website in te vullen.

 

Ja, Taxi Utrecht werkt 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Je kan dus ook op elk moment van de dag een taxi boeken. Via het formulier op onze website of door te bellen of WhatsApp naar 030 2072725.

 

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen om je vraag alsnog te stellen. Telefonisch kun je ons bereiken op 030 2072725 of door een WhatsApp bericht te sturen via het WhatsApp icoontje op onze website.

Directievervoer tussen Bunnik en Utrecht

Directievervoer is speciaal voor bijvoorbeeld leden van raden van bestuur, overheidsfunctionarissen en ondernemers. De reistijd wordt met het directievervoer van Taxibus Utrecht efficiënt benut. Onze chauffeurs werken geüniformeerd, zijn professioneel en stralen dit ook uit. Ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die gevraagd worden bij directievervoer. Klantvriendelijkheid en een goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs worden hierop getraind. Vervoer van en naar zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen of diners regelt Taxibus Utrecht Bunnik graag voor u.

VIP-vervoer van en naar Bunnik

Ook voor VIP-vervoer is Taxibus Utrecht de beste keus. Onze chauffeurs zijn discreet, betrouwbaar en waarborgen altijd uw veiligheid. Ook bij VIP-vervoer is de klantvriendelijkheid en goede service erg belangrijk. Onze chauffeurs zijn hier goed op ingespeeld. Zij hebben enorm veel ervaring in de vervoersbranche en beschikken over de benodigde opleiding en licenties. Taxibus Utrecht biedt een oplossing op maat en bezit een groot wagenpark waardoor we altijd over het juiste vervoersmiddel om u op een stijlvolle en comfortabele manier naar uw bestemming te brengen. Elke vorm van VIP-vervoer tussen Utrecht en Bunnik is mogelijk bij Taxibus Utrecht.

Bij ons op het juiste adres voor taxi's richting Bunnik

Met een voordeliger taxirit van Taxibus Utrecht, levert u nooit in op kwaliteit en service. Onze dienstverlening staat geheel in het teken van uw comfort tijdens de reis. Het is dan ook niet voor niets dat Taxibus Utrecht een groot aantal vaste klanten tot haar portefeuille mag rekenen. Niet alleen op particulier gebied, maar ook voor zakelijk vervoer weten ze de diensten van onze taxiservice steeds weer te waarderen. Zeker als het gaat om vliegveld transfers van Utrecht naar Schiphol. Het compleet uitgeruste wagenpark van Taxibus Utrecht zorgt ervoor dat u uw reis op een comfortabele en veilige manier kunt beginnen.

Taxibus Utrecht staat voor klantvriendelijkheid en kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor diensten als VIP- en directievervoer. Ons uitgebreide wagenpark bevat Taxibus Utrecht die van alle gemakken voorzien zijn om uw reis zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken. Onze chauffeurs zijn het visitekaartje van Taxibus Utrecht: ze werken geüniformeerd, hebben de benodigde licenties en veel ervaring binnen het vakgebied en staan altijd voor u klaar.
U kunt terecht bij Taxibus Utrecht voor individueel vervoer en groepsvervoer, wanneer u zelf gebruik wilt maken van de diensten of wanneer u deze wilt inschakelen voor uw zakenrelaties: alles is mogelijk. We kunnen kleinere groepen vervoeren (een chauffeur en tot maximaal 8 personen, of grotere groepen die we per touringcar vervoeren).

Een directeur, overheidsfunctionaris of minister heeft een druk bestaan. Fris en uitgerust aankomen bij de volgende meeting is daarom een must. Directievervoer is een specifiek vakgebied. Taxibus Utrecht Bunnik bezit een aantal luxe, comfortabele Taxibussen. Een belangrijk telefoontje plegen of uw e-mail beantwoorden is tijdens de rit geen probleem. De Taxi’s van Taxibus Utrecht zijn van alle gemakken voorzien en onze chauffeurs zijn opgeleid om professioneel en discreet te werk te gaan.

De expertise van Taxibus Utrecht Bunnik ligt bij het VIP-vervoer. Dit zijn speciale ritten tussen Utrecht en Bunnik voor bijvoorbeeld ministers, beroemdheden, CEO’s van grote ondernemingen, etc. Ook het vervoeren van een groep is een mogelijkheid bij ons VIP-vervoer. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken of VIP-vervoer iets voor u is.

24 uur, Taxibus Utrecht is altijd beschikbaar om u veilig te vervoeren tussen Utrecht en Bunnik, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Taxibus Utrecht is een betrouwbaar bedrijf, wij staan voor een goede service op elk moment van de dag.