Taxibus Utrecht

Logo Taxibus Utrecht

Taxibus Utrecht

Comfortabel groepsvervoer in de regio Utrecht

Bent u op zoek naar een handige en probleemloze manier om uw groep te vervoeren in de regio Utrecht? Zoek niet verder dan onze indrukwekkende groepstransportservices. Onze bekwame chauffeurs en moderne vloot voertuigen zijn uitgerust om groepen van elke omvang te hanteren, zodat uw reis zowel comfortabel als efficiënt is. Of u nu uw collega’s naar een bedrijfsevenement, uw bruiloftsgasten naar een receptie of uw sportteam naar een wedstrijd wilt vervoeren, wij hebben de expertise en flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen. Dus leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u gebruik maakt van onze eersteklas groepstransportservices. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en uw volgende reis te boeken in de prachtige regio Utrecht.

Een taxibusje is de beste keuze voor groepsvervoer met 5 tot en met 8 personen. Of bijvoorbeeld als je met 4 personen en veel bagage reist.

· Vaste prijs voor je taxi

Bestel een taxi voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

· Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

· Vriendelijke chauffeurs

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

In een taxibus van Taxibus Utrecht word je comfortabel en veilig vervoerd; van of naar Utrecht, naar Schiphol of naar welke bestemming dan ook. Alles is mogelijk!

Groepsvervoer Taxibus Utrecht

Hoe kan ik een taxibus bestellen?

Hoe kan je een taxibus bestellen?

Je kan een taxibus online bestellen via deze website, telefonisch of via WhatsApp. Hoe je ook boekt: je weet van tevoren precies wat de kosten zijn. En wanneer je online betaalt, heb je daar geen omkijken meer naar. Houd de volgende zaken paraat wanneer je gaat reserveren:

  1. Het ophaaladres en de bestemming. Je kunt ook de naam van bijvoorbeeld een hotel, luchthaven of restaurant invoeren;
  2. Hoeveel passagiers reizen er in totaal mee? Een taxibus biedt ruimte voor maximaal 8 personen (buiten de chauffeur om);
  3. Wanneer heb je het vervoer nodig? Geef de gewenste ophaaltijd door;
  4. Hoe kunnen we je bereiken? De chauffeur belt je als hij er bijna is.
  5. Vooraf betalen voor je taxi is mogelijk; dat is vertrouwd en het bespaart je tijd. Met contant geld, je PIN-pas of je creditcard betalen in de taxibus kan meestal ook.

Nadat je besteld hebt, krijg je een automatische bevestiging van je reservering.

Vaste tarieven

Het mooie van vooraf een taxibusje boeken bij Taxibus Utrecht, is het vaste tarief dat je dan van ons krijgt.

✓ Geen meterprijs
✓ Geen nachttoeslag
✓ Geen bagagetoeslag
✓ Geen verborgen kosten

Heb je een taxibusje geboekt van Utrecht naar Amsterdam en de chauffeur moet tijdens de rit uitwijken omdat er onderweg een ongeluk  is gebeurd? Dat is dan natuurlijk erg vervelend, maar er verandert in dat geval niets aan het afgesproken tarief. En dat is wel zo prettig, omdat je zo altijd vooraf zekerheid hebt over de kosten voor je taxi.

Kosten Taxibus

In eerste instantie zullen veel mensen zeggen dat vervoer met de taxi duur is. Maar reken eens uit wat je kwijt bent als je met 7 personen met de metro en de trein reist? En in het openbaar vervoer krijg je zeker weten te maken met vertragingen, wachttijden, treinen die uitvallen, drukte op het station enzovoort.

Natuurlijk brengt de trein je ook niet tot aan de voordeur. Bijna altijd moet je je reis nog vervolgen met de metro, tram, of bus. Of al lopend met je navigatie in de hand zelf je weg zien te vinden in de stromende regen. Met een taxibusje van Taxibus Utrecht ben je verzekerd van goede service. Een nette chauffeur in een nette taxi vervoert je snel en veilig van deur tot deur.

Vervoer op maat

Heb je speciale eisen of wensen voor wat betreft je taxivervoer, neem dan contact met ons op. Wij sturen je een offerte op maat.

Een pendeldienst, een tour met een taxibus, een taxibusje huren voor meerdere uren achter elkaar? Het is allemaal mogelijk.

In sommige gevallen kan een pendeldienst precies zijn waar je eigenlijk naar op zoek bent. Bijvoorbeeld: je geeft een groot feest, bruiloft of regelt een bijeenkomst met aansluitend een overnachting voor je gasten in de stad. Niet iedereen wil dan tegelijk weg natuurlijk. Een pendelbus is in zo’n geval een mooie oplossing.

Taxivervoer of eigen vervoer

Een dagje naar Utrecht, Amsterdam of bijvoorbeeld Scheveningen met je eigen auto is voor degene die moet rijden niet altijd even ontspannen. Het verkeer is druk, parkeerplaatsen zijn schaars en je betaalt je scheel aan parkeerkosten.

Reserveer je een taxibusje bij Taxibus Utrecht, dan kom je ontspannen op de plaats van bestemming aan. Je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats en een parkeermeter. Je spaart zo hoge parkeerkosten uit. En als je weer naar huis wil, dan halen we je gewoon weer op en verzorgen je rit naar huis net zo comfortabel en veilig als de heenrit.