Taxibus Utrecht

Logo Taxibus Utrecht

Groepsvervoer

Groepsvervoer Taxibus Utrecht

Wanneer u met meer dan vier personen op vakantie of gezellig op stap gaat, is het wel zo prettig om ook samen een taxi te delen. Taxibus Utrecht is gespecialiseerd in groepsvervoer, ook voor 8+ personen. Onze taxibusjes zijn dan ook regelmatig te zien bij de diverse vakantieparken in de regio Utrecht.

Wij verzorgen het meeste groepsvervoer voor:

  • Résidence Maarsseveense Plassen
  • Holland Tulp Parcs
  • RCN Vakantiepark het Grote Bos – Camping en bungalowpark
  • Vakantiepark De Krakeling
  • En andere parken in de omgeving van Utrecht

 

Groepsvervoer Taxibus Utrecht

Pendeldienst Utrecht

In sommige gevallen kan een pendeldienst precies hetgeen zijn waar je eigenlijk naar op zoek bent. Bijvoorbeeld: je geeft een groot feest of regelt een bijeenkomst met aansluitend een overnachting voor je gasten in Utrecht, Vianen, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Breukelen, De Bilt, Bilthoven of Zeist. Niet iedereen wil dan tegelijk weg natuurlijk. Een pendelbus is in zo’n geval een mooie oplossing. Neem hiervoor contact met ons op wij maken graag een offerte op maat!

Groepsvervoer Utrecht

Voor leuke uitstapjes met meerdere personen kunt u ook een groepstaxi reserveren.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een dagje gezellig shoppen in Duitsland, België of Amsterdam;
  • Gezellig met z’n allen naar de dierentuin of een pretpark;
  • Gezellig naar een festival;
  • ‘A night on the town’ met een bezoek aan het theater.

U bent dan met een taxibusje veel prettiger uit dan met eigen- of openbaar vervoer. We kunnen iedereen apart van huis ophalen, of gezamenlijk van één adres. Net wat u wilt.

Wie zich door een taxibusje laat brengen en halen, heeft geen zorgen over het vinden van geschikte parkeerplaatsen, parkeermeters, of over wie er terug moet rijden. Onze ervaren chauffeurs brengen u comfortabel en veilig op de plaats van bestemming en halen u later op de afgesproken tijd en plaats weer op.

Taxibus Utrecht, Netherlands Canals at Twilight

Taxi groepsvervoer bestellen

Voor taxibusjes voor 6 tot 8 personen neemt u eenvoudig even contact op met Taxibus Utrecht op 030 – 20 72 725. Wilt u een taxibusje bestellen voor 8+ personen, dan kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor vervoer op maat. Wij maken dan graag een vrijblijvende prijsopgave voor u.